Tuotekategoriat

Toimitus

Toimitus

Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen toimituspalvelun. Meillä on pääosin seuraavat toimitusvaihtoehdot: FedEx, DHL, UPS, Epack ja Hongkong Post, kaikki tilaukset toimitetaan varastostamme. Seuraavassa esitetään arvioitu toimitusaika. Valitsemme parhaan toimitusmenetelmän antamasi osoitteen perusteella.

Tavallinen toimitus: Odotetaan saapuvan 7-12 arkipäivää. Normaali toimitus on täysin maksutonta.

Nopeutettu kuljetus: Odotetaan saapuvan 5-10 työpäivää. Nopeutettu kuljetus vaatii lisäkustannuksia. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos haluat lähettää nopeutetun kirjeen, veloitetaan lisämaksu kassalla.

Huomaa: Kaikki edellä mainitut toimitusajat arvioidaan, koska ei ole mitään takeita siitä, että toimitus on sujuvaa, joten emme pysty antamaan tiettyjä toimitusaikoja.

Tilauksen käsittelyaika:
Kaikki tilaukset toimitetaan varastostamme 2 työpäivän kuluessa. Jos tilaat lauantaisin klo 18.00 tai sunnuntaisin tai vapaapäivinä, tilauksesi viivästyy 1-2 työpäivää.

tilauksen seuranta:
Kun tilauksesi osoittaa, että se on lähetetty, saat seurantatietoja. Seurantatiedot annetaan yleensä 48 tunnin kuluessa. Voit seurata pakettisi tilauksen seurantanumeron ja seurannan osoitteen perusteella.

Kadonneita kohteita:
Jos toimitusilmoitusviesti ei ole saapunut 21 työpäivän kuluessa, paketti saattaa kadota. Koska asiakkaan osoitetiedot ovat puutteellisia ja tilauksen menetys on asiakkaan vastuulla, asiakkaan on vastattava ostohinnasta. Siksi tilauksesi toimitusosoitteen on oltava turvallinen ja luotettava, varmista, että osoite on oikea.

Tietoja viiveestä:
Useimmat tilaukset saapuvat odotetun ajan kuluessa. Ymmärrä kuitenkin, että lentojen viivästymisten vuoksi juhlapäivinä sää ja muut luonnolliset tekijät vaikuttavat kuljetusaikaan, kuriiripalvelun kiireisen liiketoiminnan aiheuttamiin toimitusviiveisiin. Koska nämä ovat kolmannen osapuolen tekijöitä, ne eivät ole meidän hallinnassamme. Joten anna minulle anteeksi!