Tuotekategoriat

Palata

Palautukset

Uskomme, että myymälässämme ostamasi tuotteet täyttyvät. Käsittelemme tuottoja tietyin edellytyksin ja lopullisena tavoitteena on tyydyttää asiakkaamme. Tuemme tuotteitamme ja palveluitamme ja haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Jos et pidä myymälässämme ostamiasi kohteita, palautamme tuotteet mielellämme 30 päivän kuluessa alkuperäisestä toimituspäivästä. Varmista, että et käytä sitä tai muuta sitä. Toteutamme viattoman palauttamispolitiikan. Jos palautat kohteen 30 päivän kuluessa kohteen vastaanottamisesta, palautamme kohteen maksamamme summan tai annat lunastuksen riippumatta siitä, mitä haluat. Kysymyksiä ei kysytä.

Huomaa, että paluu- ja vaihto-politiikka on sama.

Jos et ole 100% tyytyväinen myymälässämme ostettuihin tuotteisiin, voit palauttaa tavarat 30 päivän kuluessa ostosta saadaksesi täyden hyvityksen.
Katso seuraavat tiedot:

Palautusten tulee olla saamassasi kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa kulumatta.
Joissakin kohteissa on lisäturvamerkintä.
Alkuperäistä suojausmerkintää tai vahingoittunutta tarraa ei välttämättä ole mukana, kun tuote palautetaan. Palautus ei välttämättä ole tukikelpoinen.
Jos sinulla ei ole alkuperäistä pakkausta, laita kopio tuotteen palautusvahvistuksesta muovipussiin laatikkoon.

Jos päätät vaihtaa tai palata. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse ajoissa, huoltopalvelumme auttaa sinua palaamaan.

Kerro meille seuraavista sähköpostiviestistä:

tilausnumero.
Kohteen tila ja valokuva.
Miksi haluat palauttaa sen.

Huomaa: Kaikki palautusosoitteet on määritetty, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palauttamista.
  
Saamme palautetun kohteen ja lähetämme sinulle sähköpostiviestin välittömästi. Kaikki palautukset palautetaan alkuperäiseen maksutapaan. Huomautus: Pankki saattaa kestää muutaman päivän, kun lähetät hyvityksen tilillesi. Joten olkaa kärsivällisiä. Jos sinulla on kysyttävää, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.